About me

Pozdrav, moje ime je Benjamin, dolazim iz Sarajeva, imam 14 godina. Dobrodošli na moj teen blog, koji je posećen mom rodnom gradu - Sarajevu. Ukoliko želite možete me dodati na Facebooku : BosinanBoys Bloger. Nadam se da ćete uživati u postovima, ali ne zaboravite kommati i zabaviti se! :)

Glitter

subota, 9. rujna 2017.

Winx transformacije (2. dio)

Kao što sam i obecao danas vam pišem drugi dio posta  o Winx transformacijama sada vam pišem o transvormacijama od 5 do WOW-a.Pa možmo odmah poceti sa postom!!!

1.HARMONIX
Harmonix je pod transformacija koja je Winxicama sluzila kao pomočna tansformacija u potrazi za sirenix moćima. U toj transformaciji Winx izgledaju jako lijepo kao sirene i cak mi se vise sviđa nego sirenix. To je moje misljenje o ovoj  transformaciji.


2.SIRENIX
Sireix je glavna transformacija 5. sezone koja im je bila potrebna da potraze Tritannusa. Tražile suje pola 5 sezona, a zbog sirenix kletve ako ne bi uradile testove hrabrosti empatije i samopouzdanja izgubile bi moći sve koje imaju. Nažalost ovu transformaciju si izgubile u 6.sezoni boreći se protiv Seline i moći legendarija. Ova transformacija mi je lijepa ali mi je Harmonix ljepsi. Također smatram da je Sirenix puno ljepsi u 2D-u nego u 3D verziji.


3.BLOOMIX
Bloomix je glavna transformacija 6. sezone,a Winxice su je dobile tako sto su se izgubile moci boreci se protiv Seline i moci legendarija.Osim Bloom,pa im je ona dala dio Zmajevog plamene i tako se dobile nove moci nazvane po Bloom-BLOOMIX.Bloomix na sebi ima puno detalja i tako je jedna transformacija sa najvise ukrasa.Meni  Bloomix nije los ali mi nije na listi najjj transformacija.4.MYTHIX
- je sporedna i druga trnsformacija 6. sezone. Mythix je winxicama trabao za misiju kako bi pronašle predmete u svijetu legendi da izrade ključ legendarijuma kako bi ga kasnije mogle izraditi i zaključati legendrijum. Mythixom Winxice ulaze u svijet legendarija ali ako predugo ostanu tamo mogu zauvijek ostati u legendariju. U Mythxu mi se nije svidjelo što su winx u 3Du a mislim da bi transformacija bila ljepša u 2Du.


5. BUTTERFLIX
Butterflix je glavna transformacija 7. sezone i jedna od transformacija koja se meni nije svidjela jer djeluje malo previše bebasto. Winx su Butterflix dobile u 3. epizodi 7. sezone tako što su spasile vilinske životinje.  Za raziku od prošlih transformacija u kojima su Winxice rejšavati misije kako bi ih dobile Butterflix su sasvim slučajno dobile.


6. TYNIX
Druga trans. 7. sezone, i jedna od transformacija koja je na listi mojih omiljenih transformacija. Tynix je privremena transformacija 7. sezone koju su Winx dobile od njihovih vilinskih životinja,a služi im kako bi ulazile u mini-svijetove. Kao što sam rekao Tynix mi je naj transformacija od novijih sezona, ali i na listi mojih omiljenih transformacija.


7. DREAMIX
Dreamix je transformacija prve sezone WOW-a, a Winxicama služi
kako bi pomoću snova i vizija vidjele gdje moraju nastaviti potragu za talentima i da ih mogu spasiti od kradljivaca talenata. Meni je ova transformacija vrlo slična Tynixu iz 7. sezone, ali mi Dreamix nije jedna od najj transformacija.
8. ONIRIX
Onirix je transformacija iz 2. sezone World of Winx-a, ali ja nisam još pogledao 2. sezonu, pa nisam siguran zašto služi transformacija i jeli privremena ili stalna, ali izgledom mi nije loša transformacija, ali mislim da mi neće biti jedna od najj.


MOJA LISTA TRANSFORMACIJA :
1. Enchantix
2. Believix (sa Sophix i Lovix)
3. Tynix 
5. Harminix
6. Magija Winxa (i Charmix)
7. Dreamix
8. Bloomix
9. Onirix (iako nisam siguran na kojem će mi mjestu biti kada pogledam)
10. Mythix
11. Butterflix

ZAVRŠNI DIO POSTA
Nadam se da vam sesvidio post o transformaciju o 2. dijelu kao i prošli o transformacijama staroga Winxa, ako jeste ostavite svoj kommich! Uskoro stize novi teen post. Pozz

By : Bosnian Boys

4 komentara:

 1. Hej pozdrav :), kao i prvi dio, jako mi se svidio i drugi dio tvoga posta o winx transformacijama, moje omiljene transformacije iz novijih sezona su Sirenix i Tynix, dok mi ostale i nisu bas jako lijepe, ali mi se dosta dopao Dreamix dok Onirix nesto manje, ja sam stigao do polovice WoW-a 2. sezone. Toliko od mene za ovaj post jedva cekam novi, pozz :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Inače baš ne volim transformacije u kojima se Winx pojavljuju od pete do sedme sezone, ali Bloomix mi se jako dopada i Bloomix lutke su kolekcija koju se trenutno trudim upotpuniti. Osim Bloomixa, od ovih mi je transformacija omiljeni Sirenix, ali u redu mi je i Mythix. Dreamix i Onirix mi se dopadaju, ali nije mi niti jedna od ovih transformacija baš prirasla srcu.
  Jako mi se sviđa novi dizajn. Lijepo si uklopio likove Winxica iz prve sezone i Misaki Mei u jesenje okruženje. (:

  OdgovoriIzbriši
 3. Ni ja baš nevolim transformacije koje se pojavljuju od 4 sezone na dalje, ali i u ovim transformacijama imam neke koje su mi draže kao što Harmonix koji je i meni draži od Sirenixa samo mi je malo žao što vile nemaju svoje prave boje, uz Harmonix drage su mi i transformacije Bloomix i Dreamix. Kod većine tih transformacija najveći razlog zašto mi nisu drage je kriva boja.

  OdgovoriIzbriši